MEDLEMSKAP

Medlem i Socionomsektionen kan du bli som studerar på Socionomprogrammet vid Linköpings Universitet.

Som medlem ges du en ökad möjlighet att påverka utbildningen, då du exempelvis har rösträtt i sociomsektionens medlemsmöten och i kårvalet. Du har som medlem även möjlighet att bli invald i sektionsstyrelsen och arbeta nära med de frågor som rör studenterna och utbildningen. När sektionen anordnar aktiviteter brukar det också finnas förmåner för medlemmarna att ta del av. Det är ni medlemmar som är kärnan i sektionen, och vi i styrelsen arbetar för att studenternas röster ska höras. Ju fler vi är, desto starkare blir vi!

De ekonomiska förmånerna du kan få som medlem i StuFF, och därmed också Socionomsektionen, är dessa: http://www.stuff.liu.se/medlemsformaner
Som ovan nämnt brukar det även finnas övriga förmåner som Socionomsektionen kan ge sina medlemmar.

För att bli medlem i kår och sektion – klicka på bannern ovan:
Du går sedan vidare till ”Medlemskap”, väljer din kår som är StuFF, och sedan Socionomsektionen.
Medlemsavgiften till StuFF är 150 kr/termin eller 250 kr/läsår.
Som sektion kan man välja att ta ut en avgift om du klickar i din sektion, men vi i Socionomsektionen har valt att inte ta ut någon extra avgift. Detta betyder att oavsett om du klickar i oss eller inte så blir du automatiskt medlem i Socionomsektionen då en del av de 150/250 kronorna går till vår verksamhet, som gör att vi kan göra ett ännu bättre arbete för er studenter.

Det är lite krångligt, men vi i sektionen hoppas att ni ändå stödjer vårt och kårens arbete och betalar kåravgiften. Tack på förhand!